"Je huis is belangrijk, creëer een sfeer en een gevoel van thuis"

Tende - Muurdecoratie

Behang

Wij zijn dé specialist in behangpapier.

Het assortiment omvat verschillende soorten behangpapieren: vinylmuurbekledingen, textielmuurbekledingen, vliesmuurbekledingen en overschilderbare muurbekleding - zowel in glasvezel als in vlies.

Momenteel worden er meer dan 500 verschillende collecties behang aangeboden. In elke stijlgroep en elke prijsklasse worden een aantal merken aangeboden zodat iedereen iets vindt dat aansluit bij zijn smaak en interieur: van klassiek, rustiek, over speels en fris tot hypermodern en minimalistisch van stijl. Naast het klassieke behangselpapier worden nu ook muurposters en stickers aangeboden.

Een aantal behangpapieren worden in voorraad genomen; voor de bestellingen uit de behangboeken dient men rekening te houden met een levertijd van 2 werkdagen.

Download:

Zelf behangen [.pdfdocument]

Foto's behang

Verf

Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in verf. Je vindt er evenwel niet alleen verven en beitsen, maar ook ideeën over kleur, technisch advies en begeleiding bij het uitvoeren van je dromen.

Verven en beitsen: Binnen het gamma aan kwaliteitsmerken van Sikkens, Boss, Artitude-Levis en Flexa kunnen wij voor elk budget een geschikt produkt aanbieden.

Kleur: Wij volgen steeds de nieuwste kleuren en trends zodat u de nieuwe kleuren steeds als eerste bij ons ziet verschijnen. Wij volgen verschillende kleurencollecties o.a. BOSS paints, Artitude, Sikkens maar kunnen ook uw kleur op maat mengen met onze kleurscanner en onze verfmengmachine.

Advies: Kleur- en/of technisch advies nodig? Onze verfadviseur komt zo nodig bij u thuis langs en helpt u graag op weg. Regelmatig houden we zelfs workshops over diverse onderwerpen.

Download:

Alles over kleuren [.pdfdocument]

Foto's verf

Ornamenten

Ornamenten of sierlijsten of moulures zijn weer in. Ze geven elk interieur een ziel, zowel de moderne als de klassieke woningen. Zo breekt men de snedige overgangen tussen muren en plafonds, kan men de wanden prachtig decoreren, het plafond een nostalgische uitstraling geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos, de keuze in sierlijsten, sierhoeken en rozetten gaan van strak en eenvoudig tot uitbundig romantisch en klassiek. De sierlijsten zijn te verkrijgen, zowel in gips als in verschillende soorten polyester materialen.

Foto's ornamenten

Behang & schilderwerken

U kan bij ons terecht voor alle schilderwerken, zoals het schilderen, vernissen of beitsen van uw muren, plafonds en deuren in alle kleuren en kleurtinten, én het plaatsen van mouluren en sjablonen.

Ook uw behangwerk wordt door ons verzorgd, van gewoon behang, exclusief behang tot zware textiel en glasvezel- of vliesbehang in alle maten en kleuren.

Ons vakmanschap, gecombineerd met een gemotiveerde aanpak en oog voor detail, garanderen u de ideale afwerking van muren en plafonds. Bovendien voeren we deze werken uit met een minimum aan overlast en binnen de afgesproken termijn.

Aarzel niet om contact op te nemen voor vrijblijvende inlichtingen.

Foto's behang en schilderwerken