"Je huis is belangrijk, creëer een sfeer en een gevoel van thuis"

Tende - Vloerbekleding

Vasttapijt

Een goed gekozen tapijt brengt sfeer, warmte, comfort en luxe in uw interieur. Tapijten, karpetten en traplopers zijn allen beschikbaar in verschillende kwaliteiten en stijlen: van hedendaags en trendy tot chique klassiek, en dit in uiteenlopende prijsklassen.

In het assortiment van kamerbreed tapijt wordt er voornamelijk gewerkt met tapijten vervaardigd uit natuurlijke vezels - wol, katoen, sisal- of uit synthetische materialen. Belangrijk bij deze keuze is het 'beloop' van het tapijt, de stijl en het design van het tapijt alsook het budget.

Wij voorzien u graag van verder advies, werkt indien gewenst alles op maat af en voorziet een professionele en doordachte plaatsing.

Download:

Meer weten? download onze tapijt tips(.pdf document)

Foto's vasttapijt

Karpetten

De meeste kwaliteiten uit ons gamma vasttapijt kunnen ook als karpet geleverd worden. Deze afgepaste tapijten worden met of zonder aangeweven of aangestikte boord geleverd.

Bovendien is er het gamma aan karpetten waarvan sommigen enkel verkrijgbaar zijn volgens standaardafmetingen en anderen leverbaar in maatwerk. Bij deze karpetten bieden wij in hoofdzaak de moderne karpetten, de design karpetten en de klassieke karpetten aan en dit in alle prijsklassen.

Trendy zijn de hoogpolige tapijten waar je je tenen kunt in begraven.. Superlange pooldraden met een luxueuze uitstraling, glanzend en rijk gekleurd.

Maar ook de ecologische trend zet zich door in tapijt. Handgeknoopte wollen tapijten in natuurlijke woltinten zijn volledig ecologisch verantwoord. Natuurtinten zijn zeer populair.

Foto's karpetten

Traplopers

Trappen en overlopen ondergaan veel beloop. Hier kiest u dus best voor een goede kwaliteit van traplopers of lopers. Wij beschikken over een uitgebreide collectie traplopers: klassieke geweven lopers in verschillende kwaliteiten, effen lopers uit wol, al dan niet afgeboord, sisal- en cocoslopers in bijzonder veel varianten... en lopers op maat.

Wij hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van traplopers. Ook traplopers op maat, van plint tot plint zijn geen probleem: hiervoor kunnen kwaliteiten uit het kamerbreed tapijt gebruikt worden.

De voordelen van traplopers zijn legio: een traploper dempt het geluid en maakt het gebruik van de trap veiliger: het risico op uitglijden wordt dan ook sterk verkleind.

Foto's traplopers

Linoleum

Linoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos.

Een vloerbekleding van linoleum is een vloer waar u jaren van kunt genieten: het is zeer slijtvast en gemakkelijk te onderhouden met water. Comfortabel ook vanwege z'n isolerende -tegen koude en geluid- en een schokdempende werking.

Meer info: www.forbo

Foto's linoleum

Vinyl

Een vinyl vloerbekleding heeft tal van voordelen: het is mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi, dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk, dankzij het eenvoudig onderhoud. Comfortabel, dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam, dankzij de sterke toplaag en samenstelling.

Bovendien bestaan er vinylvloeren die speciaal ontworpen werden voor veeleisende omgevingen - o.m. voor kantoren, winkels of praktijken en voor locaties waar hygiŽne zeer belangrijk es, meer bepaald voor mensen met stofallergieŽn.

De collecties zijn enorm uitgebreid. Er zijn in totaal meer dan 100 dessins waaruit u kan kiezen: een houtdessin, een tegel- of natuursteentechniek, of een strak design met betonlook.

De meeste vinylvloeren hebben een garantie tussen de 10 ŗ 15 jaar onder voorwaarde dat deze correct gelegd is.

Meer info: www.forbo

Foto's vinyl