"Je huis is belangrijk, creëer een sfeer en een gevoel van thuis"

Tende - Werkwijze

Vakmanschap staat centraal in ons familiebedrijf. Uw interieur is belangrijk voor ons, en daarom begeleiden we u graag persoonlijk in de concrete uitwerking van de decoratie in uw interieur.

Winkelbezoek

U brengt een bezoek aan de winkel. Ofwel kijkt u zelf eventjes rond ofwel helpen wij u onmiddellijk. Onze medewerkers luisteren naar uw noden en verwachtingen en geven al een eerste advies. In een mum van tijd maken we samen een kleurenstudie en/of zoeken we bijpassende stoffen die aansluiten bij uw smaak en interieur.

Bovendien krijgt u een eerste technische uitleg over de verschillende afwerkingsmogelijkheiden, zowel naar muur- als raamdecoratie. Het is steeds praktisch om kleurbepalende elementen mee te brengen bij uw bezoek m.n. een kussen van uw salon, uw behangpapier.

Als u ongeveer de maten van de muren en/of de ramen meebrengt, kan al een ruwe prijsberekening gemaakt worden. De precieze offerte volgt dan na de volgende stap, het opmeten.

Opmeten

Als u uw keuze heeft gemaakt of indien u advies aan huis wil, dan kan er een afspraak gemaakt worden. Tijdens het huisbezoek, kunnen de maten opgenomen worden en krijgt u verdere informatie over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals bvb de verschillende bevestigingsmogelijkheden of plooitypes van de draperies.

Als u uw keuze heeft gemaakt, maken we een definitieve prijsofferte.

Uitvoering

Als u akkoord bent met de offerte wordt er een dossier aangemaakt.

Bij raamdecoratie wordt de stof besteld en wordt de confectie in ons atelier ingepland. Als alles klaar is, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen. De plaatsing gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. Door het grote assortiment aan stalen in onze showroom kunnen we natuurlijk maar weinig stoffen uit voorraad leveren, waardoor de totale levertijd tussen het opmeten en het plaatsen zo'n 4 Ó 6 weken bedraagt.

Voor het uitvoeren van schilder- en behangwerken wordt u bij het afsluiten van het contract een benaderende uitvoeringsperiode medegedeeld. Wanneer het zover is, nemen wij contact met u op voor een definitieve planning van de uitvoering.

Service

Onze medewerkers dragen er de grootste zorg voor om uw decoratie precies te maken en te plaatsen zoals u het in gedachten had. Mocht er ergens een probleempje zijn, volstaat een telefoontje om een medewerker over de vloer te krijgen die het euvel zal bekijken en een oplossing zal voorstellen.

Binnenshuis willen we de beste zijn, en daar mag u ons op aanspreken!