Aalst 053 70 12 53
Nieuwerkerken 053 83 70 40
Wemmel 02 460 31 37

Klik het telnr. om te bellen

HUISLINNEN

Met de juiste decoratieve elementen brengt u heel wat sfeer in huis. Speel met kleuren, breng vorm in je interieur en laat verrassende en speelse elementen uw persoonlijkheid uitdrukken! In onze winkels vindt u een uitgebreid gamma terug van sierkussens, plaids, bedlinnen en ook badlinnen. Geef het cadeau of verwen u zelf!

 

 

Om uw interieur verder passend af te werken bieden wij u u tal van originele producten waarmee u aan uw inrichting een persoonlijke en bijzondere noot kunt geven. En wat niet standaard aanwezig is in de collecties, kan ook op maat gemaakt worden.

de zetel: plaids en kussens die bijdragen tot een aangename en gezellige sfeer in huis.

Tafellinnen: een uitgebreid assortiment aan tafellakens, servetten, tafellopers, placemats, sierlopers,... voor alle gelegenheden: voor dagelijks gebruik, voor binnen of buiten, voor een feestelijke dis, voor etentjes met vrienden of familie.

Badlinnen: tal van originele producten om uw badkamer stijlvol aan te kleden: handdoeken, badjassen, badkameraccessoires, badmatten, douchegordijnen... Al onze producten zijn met elkaar in kleurharmonie.

Bedlinnen: naast hoofdkussens en dekbedden, bieden wij u een verfijnde collectie dekbedovertrekken met aangepaste hoeslakens, fluwijnen en bedspreien.

Huislinnen