Aalst 053 70 12 53
Nieuwerkerken 053 83 70 40
Wemmel 02 460 31 37

Klik het telnr. om te bellen

Vloerbekleding

Een tapijt is ook een belangrijke vormgever voor uw interieur. Een tapijt draagt bij tot de warmte van uw interieur en heeft een positieve invloed op de accoustiek van uw woning. Door een kleur te kiezen die uw interieur aanvult, creeërt u een mooi geheel van de leefruimte.

 

Vasttapijt

Bent u op zoek naar warmte en behaaglijkheid, luxe en duurzaamheid? Kies dan voor vasttapijt. Getuft of geweven, synthetisch of 100% natuurlijk, hoogpolig of korte pool: tende biedt u een ruim assortiment van kamerbreed tapijt in elk van deze kwaliteiten.

Download:

Meer weten? download onze tapijt tips(.pdf document)

Vasttapijt
Karpetten

 

Karpetten

Geen enkel andere vloerbekleding is zowel decoratief als sfeerbrenger in huis. Niets is zo gezellig als languit voor de openhaard liggen op een karpet. Het aangename gevoel van tapijt onder je voeten is onevenaarbaar. Bovendien wint uw interieur meteen aan comfort en klasse.

 

Traplopers

De voordelen van traplopers zijn legio: een traploper dempt het geluid en maakt het gebruik van de trap veiliger: het risico op uitglijden wordt dan ook sterk verkleind. Wij hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van traplopers. Ook traplopers op maat, van plint tot plint vormen geen probleem !

Traplopers
Linoleum

 

Linoleum

Een vloerbekleding van linoleum is een vloer waar u jaren van kunt genieten: het is zeer slijtvast en gemakkelijk te onderhouden met water. Comfortabel ook vanwege z'n isolerende -tegen koude en geluid- en een schokdempende werking.

 

Vinyl

De collecties vinyl vloerbekleding zijn zo uitgebreid dat ze alle voordelen in zich dragen. Ze zijn mooi, dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk, dankzij het eenvoudig onderhoud. Comfortabel, dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam, dankzij de sterke toplaag en samenstelling.

Vinyl