Aalst 053 70 12 53
Nieuwerkerken 053 83 70 40
Wemmel 02 460 31 37

Klik het telnr. om te bellen

Onze aanpak

Kiezen voor tende is zeker zijn van persoonlijk en deskundig advies. Van vakkundig maatwerk en plaatsing. Van en door een tende-adviseur die gespecialiseerd bezig is met zijn ambacht. Uw raamdecoratie toevertrouwen aan een tende-adviseur is kiezen voor zekerheid. Wij laten niets aan het toeval over. Niet in de realisatie van uw decoratieproject en evenmin in de communicatie met u.

Jan en Katrien
Jan en Katrien.

Ons engagement naar de klant

Onze missie, visie en waarden zijn de hoekstenen van ons engagement naar onze klanten. In elk contact met u, bij elk advies. Kortom: op elk moment in onze relatie met u als klant.

Made in Belgium

Eigen naaiatelier

Plaatsing in eigen beheer

Advies op maat

Onze missie en visie

Wij begeleiden en adviseren u op een gedreven, creatieve, correcte en duurzame manier. Samen vertalen we uw persoonlijkheid naar een uniek interieur tot u er zich helemaal in herkent en thuis voelt..

Ons advies op maat bij het vormgeven van uw droominterieur, de jarenlange ervaring en vakkennis van de eigen naaisters en de professionele plaatsing in eigen beheer maken tende tot de garantie op een warme en knusse woonomgeving waar het fijn vertoeven is

Made in Belgium

Conseil sur mesure
Advies op maat.
Notre atelier de couture
Confectie in eigen naai-atelier.
Nous nous chargeons de l’installation
Plaatsing in eigen beheer.