tende Fleurinck: confectiebedrijf, gordijnspecialist en interieurdesigner

100% Belgisch confectiebedrijf

Als confectiebedrijf vervaardigen wij in eigen atelier gordijnen op maat, van overgordijnen tot XXL rolgordijnen. Naast creatieve raamdecoratie inspireren we jou ook met muur- en zetelbekleding, tapijten en andere decoratieve elementen om je interieur verder aan te kleden.

Interieurs realiseren die puur Belgisch maatwerk zijn. Dát is wat ons drijft. Bij ons zijn alle ideeën, concepten en producten dan ook 100% van Belgische makelij.

Advies op maat

Onze tende-designers luisteren aandachtig naar je wensen en voorkeuren. Op die manier geven ze advies op maat bij het vormgeven van je droominterieur.

Eigen naaiatelier

Na een nauwkeurige opmeting toveren onze naai(st)ers met zorg en aandacht elke stof om tot unieke creaties van onberispelijke kwaliteit.

Plaatsing in eigen beheer

Niet alleen de Belgische ambachtskunst van onze naaisters maar ook onze plaatsing in eigen beheer maakt ons confectiebedrijf uniek. Na zorgvuldige controle op kwaliteit en afwerking, komen onze professionele plaatsers bij je langs. Zo ben je zeker van een vakkundige installatie met oog voor detail en voor jouw interieur.

Na-service

Ook na de plaatsing kan je altijd beroep op ons doen. Want jouw interieur verdient onze blijvende aandacht.

Maak van je huis een thuis

Mooie raamdecoratie is raamdecoratie die perfect past! Maatwerk en expertise, daar gaan wij voor. Geen enkele woning is dezelfde en smaak of stijlen verschillen.

Ieder project krijgt bij ons dezelfde aandacht en nauwkeurigheid. Ons advies op maat, de jarenlange ervaring en vakkennis van onze naai(st)ers, ons eigen deskundig plaatsingsteam én de na-service die wij bieden... Dat alles is de sleutel tot een warme en knusse woonomgeving waar het fijn vertoeven is.

Al meer dan 50 jaar de partner voor jouw interieur

Onze tende Fleurinck-winkels in Aalst, Nieuwerkerken en Wemmel staan al meer dan 50 jaar voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke service. Met passie voor ons vak streven wij naar een unieke inrichting. Een interieur dat niet alleen als thuiskomen aanvoelt maar ook prikkelt en verrast.