Raamdecoratie voor iedere woonstijl

Onze raamdecoratie

Ben je die oude gordijnen in de woonkamer helemaal beu gezien? Of wil je jouw woning een nieuwe uitstraling geven? In ons uitgebreid aanbod van raamdecoratie zit ongetwijfeld de perfecte match voor jouw interieur. Van klassieke gordijnen of rolgordijnen tot shutters of horizontale lamellen in aluminium, hout of bamboe.

Gordijnen

Passende raamdecoratie maakt een ruimte helemaal af. Het is onze passie om op maat van jouw interieur(stijl) unieke gordijnen te creëren.

(XXL) Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn heel populair als binnenzonwering. Ze combineren een strakke afwerking en een hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan stoffen.

Lamellen

Ben je op zoek naar raamdecoratie waarmee je in een handomdraai lichtinval en privacy dirigeert? Dan zijn lamellen of jaloezieën de perfecte keuze.

Specials

Vind je het leuk om je huis van een decoratieve twist te voorzien? Waarom niet met een alternatieve vorm van raamdecoratie? Ontdek meer over onze gordijnen-specials.

 

Automatisatie

Voor veel mensen is automatisatie van hun gordijnen of jaloezieën onmisbaar. Door middel van elektrische bediening kan je alle mogelijke types van raamdecoratie optrekken, neerhalen, openen of sluiten. 

Realisaties

Speel met kleuren, breng vorm in je interieur en laat verrassende en speelse elementen jouw persoonlijkheid uitdrukken. Laat je inspireren door onze decoratieprojecten en ontdek hoe wij van jouw huis een thuis kunnen maken.

Samen gaan we voor niets minder dan jouw droominterieur!

Geen keuzestress met ons advies op maat

Aan keuze zeker geen gebrek. Maar welk type raamdecoratie past nu het best bij jou? Als erkende tende raamdecoratie-designers denken we met je mee en helpen we je met advies op maat. Deel dus gerust je ideeën en voorkeuren met ons, wij inspireren je op onze beurt met de verschillende keuzemogelijkheden in functie van jouw persoonlijke stijl. Bij jou thuis of in onze showrooms.

Kwaliteit, maatwerk én een piekfijne plaatsing

Met onze kwalitatieve stoffen en materialen, onze eigen vakmensen en ons eigen atelier maken wij het verschil. Zo bedenken en creëren wij voor jou een uniek raamconcept dat zowel mooi als functioneel is. Dankzij onze professionele plaatsers ben je bovendien zeker van een afwerking tot in het kleinste hoekje.