Tapijt- en vloerbekleding

Onze Tapijt- en vloerbekleding

Vasttapijt

Wil je het in de woonkamer, op de slaapkamer of ergens anders in huis extra gezellig maken? Dan is een vasttapijt de ideale keuze.

Karpetten

Zoek je een blikvanger die zowel comfort als klasse toevoegt aan jouw interieur? Met een mooi passend karpet zit je alvast goed!

Traplopers

Traplopers creëren een aangename en warme sfeer, zelfs in modernere woningen. Dit type van trapbekleding is bovendien zachter, leuker en veiliger om op te lopen én het dempt het geluid.

Vinyl en linoleum

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloerbekleding die mooi past in jouw interieur? Dan kunnen onze collecties vinyl en linoleum vloerbekleding je vast en zeker bekoren.

Vertrouw op het advies van onze tende-designers. Bij jou thuis of in een van onze showrooms, bij voorkeur op afspraak.

Onze tapijt- en vloerbekleding: knus, gezellig en stijlvol

Een mooi tapijt of passende vloerbekleding geeft niet alleen extra karakter aan je interieur, het voegt ook warmte en gezelligheid toe. Je tovert een ruimte in een handomdraai om tot een stijlvol geheel. En je verbetert daarenboven de akoestiek.

Ga je voor sierlijk en luxueus of neutraal en minimalistisch? Of toch liever een kenmerkende industriële look? En valt je keuze op een synthetische of handgeknoopte uitvoering? Wij bieden je een ruim gamma aan binnen- en buitentapijten en andere soorten vloerbekleding, voor elk interieur op maat gemaakt.