Interieuradvies aan huis of in onze showrooms

Interieuradvies aan huis of in onze showrooms: in drie stappen

Denk je eraan om je woonkamer, badkamer of keuken een make-over te geven? Of misschien wel de volledige leefruimte inclusief slaapkamers? Wij staan voor je klaar met interieuradvies aan huis of in onze showrooms. Onze tende-designers bedenken en creëren volledig op maat van jouw persoonlijkheid en droominterieur!

1. Eerste gesprek

Een goed advies start met een aftastend gesprek in onze showroom of aan huis. Welke interieurelementen (meubelstuk, kunstwerk, …) wil je graag accentueren? Wat vind je zelf minder mooi of net heel mooi? We nemen de tijd om jouw dromen en wensen in kaart te brengen, al dan niet gekoppeld aan een ruwe opmeting.

Wij werken bij voorkeur op afspraak zodat we een moment kunnen bepalen dat voor ons beide past. Als je naar een van onze showrooms komt, neem dan zeker enkele interieurfoto’s of een plannetje met afmetingen mee.

2. Creatief proces

Na de kennismaking start ons creatief proces. Onze passie en liefde voor kleur, materialen en stoffen brengen ons tot een gepersonaliseerd voorstel. We werken een prijscalculatie uit met verschillende alternatieven.

3. Uitwerking op maat

We streven ernaar om je een creatie voor te stellen waarmee we je net uit de comfortzone halen. Uiteraard steeds met respect voor je persoonlijke wensen, de indeling en architectuur van de woning. Onze gespecialiseerde medewerkers (atelier, plaatsers, …) gaan tot slot aan de slag voor een piekfijne uitwerking en een vakkundige installatie met oog voor detail en voor jouw interieur.

Van jouw huis een thuis maken? Vertrouw op ons interieuradvies aan huis of in onze showrooms!

Een interieur met persoonlijkheid

Je interieur zegt veel over wie je zelf bent. Bij tende Fleurinck nemen we daarom graag de tijd om je te leren kennen.

  • Hou je van orde en netheid? Dan is een minimalistisch interieur met rustige kleuren en strakke rolgordijnen of jaloezieën zeker het overwegen waard.
  • Trek je er graag op uit? Dan is een landelijk interieur met natuurlijke materialen en klassieke vouwgordijnen misschien wel iets voor jou.
  • Ben je artistiek aangelegd? Dan voel je je zeker thuis in een bohemien interieur met een bonte mix van kleuren, speelse gordijnen of bamboe lamellen.

Wat het ook mag zijn, samen gaan we voor een interieur met persoonlijkheid!