(XXL) Rolgordijnen

Onze Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de modernste en meest gekozen raamdecoratie. Dankzij hun verduisterende eigenschappen lenen ze zich perfect voor de slaapkamer.

tende® XXL Rolgordijnen

Is je woning of kantoor voorzien van grote en hoge ramen? Dan geniet je ongetwijfeld graag van de natuurlijke lichtinval en gezellige warmte van de zon.

Duo Rolgordijnen

Met duo rolgordijnen speel je moeiteloos met de lichtinval en privacy in huis. Dit type van raamdecoratie bestaat uit twee stoflagen met horizontale transparante en niet-transparante stroken.

Onze gespecialiseerde medewerkers staan garant voor origineel kleuradvies, een vakkundige opmeting en een precieze plaatsing.

Specialist in (grote) rolgordijnen

Rolgordijnen zijn heel populair als binnenzonwering. Ze combineren een strakke afwerking en een hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en dessins. Ze geven je interieur een strakke designlook en beschermen bovendien tegen koude- of warmtebruggen.

Als specialist in rolgordijnen, bieden we jou een ruim aanbod aan verschillende soorten rolgordijnen, met als paradepaardje onze tende® XXL rolgordijnen.