XXL rolgordijnen: jouw droom, onze specialiteit

XXL Rolgordijnen

Is je woning of kantoor voorzien van grote en hoge ramen? Dan geniet je ongetwijfeld graag van de natuurlijke lichtinval en gezellige warmte van de zon. Soms kan te veel licht of zon heel storend zijn. Gepaste raamdecoratie is dan ook onmisbaar. Zeker omdat een raam zonder aankleding toch wat saai is. Niets zo praktisch én stijlvol als onze tende® XXL rolgordijnen, op maat gemaakt door onze gespecialiseerde vakmensen.

Handmatig of automatisch

Bij het zelf samenstellen van je rolgordijnen, kan je kiezen voor een handmatige of automatische bediening. Kettingbediening is mogelijk tot 4 meter breed. Elektrische bediening is mogelijk voor elke afmeting, met een afstandsbediening, schakelaar of domotica én eenvoudige inbouwmogelijkheid.

Een strakke interieurlook met onze tende® XXL rolgordijnen

Droom je van op maat gemaakte XXL rolgordijnen die jouw interieur in een strakker jasje steken? Vertrouw dan op onze tende-adviseurs. Bij jou thuis of in een van onze showrooms, bij voorkeur op afspraak.

wist-je-dat

Wist-je-datje: onze rolgordijnen zijn isolerend, brandvertragend én afwasbaar.

Wij maken met plezier tijd vrij voor het vormgeven van jouw droominterieur!

Exclusief en Belgisch

Een tende® XXL rolgordijn is een exclusief product van Belgische makelij. Ideaal voor de grote raampartijen van een moderne woning of voor een klassiek herenhuis met statige plafonds en hoge vensters.

Deze rolgordijnen worden tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd) gemaakt in ons eigen atelier. Moet het nog groter? Geen probleem! Met speciale steunen kunnen we nog bredere oppervlakten overspannen.

Zonwering en blikvanger in één

Enkel met de juiste afmetingen – hoe groot die ook zijn – doen jouw nieuwe rolgordijnen dienst als volwaardige zonwering. Hiervoor mag je rekenen op onze vakkundige opmeting, productie en plaatsing.

Maar onze XXL rolgordijnen zijn meer dan zonwering alleen. Ze zijn ook krachtige blikvangers! En je bepaalt helemaal zelf hoe ze er mogen uitzien. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, stoffen (transparant, afsluitend of verduisterend) en dessins.