Rolgordijnen op maat, praktische en stijlvolle binnenzonwering

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn een van de modernste en meest gekozen raamdecoratie. Dankzij hun verduisterende eigenschappen lenen ze zich perfect voor de slaapkamer. Maar ook in de woonkamer, bureaukamer of badkamer zijn ze een functionele en esthetische toevoeging aan je interieur. Met rolgordijnen op maat regel je helemaal zelf de lichtinval en de inkijk in je woning of kantoor.

wist-je-dat

Wist je dat rolgordijnen stofafstotend en antistatisch zijn waardoor ze weinig onderhoud vragen?

VOOR ALLE RAMEN: GROOT OF KLEIN

Naast een ruime keuze in stoffen, kleuren en dessins, is een rolgordijn in alle maten en afmetingen leverbaar, zelfs in XXL-formaat. Als erkende tende raamdecoratie-designers zorgen wij voor een vakkundige opmeting, een eigen handgemaakte productie en een professionele plaatsing.

Rolgordijnen op maat laten maken bij tende Fleurinck

Voor jouw rolgordijnen op maat ben je bij tende Fleurinck in de allerbeste handen. Reken op ons deskundig en individueel advies, aan huis of in onze showrooms. Of neem gerust vooraf contact met ons op.

Samen maken we van jouw huis een thuis!

Functioneel en stijlvol

Rolgordijnen zijn ideaal voor wie graag volledige privacy wil in huis. Daarnaast hebben ze een belangrijke warmte- en zonwerende functie. Ze kleden grote glaspartijen en slanke raamprofielen perfect aan en zijn daarom de geknipte raamdecoratie voor moderne woningen.

Een grote troef is dat een rolgordijn mooi combineerbaar is met andere soorten raamdecoratie. Zo kan je het strakkere van een rolgordijn verzachten met een transparant overgordijn.

Van lichtdoorlatend tot verduisterend

Een rolgordijn is verkrijgbaar met kettingbediening of gemotoriseerd, beide zeer handig in gebruik. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel (zon)licht je binnenlaat. Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten stoffen: van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Of kies voor een intense kleur of een vrolijke bloemenprint. Je hebt keuze troef!